Dreng af tid og sted 3

Tonny Munnecke

I Dreng af tid og sted 3, som er tredje del af Tonny Munneckes erindringer, ser han ind i sig selv og giver udtryk for sine holdninger til de ting, han så og oplevede under sin opvækst i Københavns Sydhavn.

ISBN: 9788793958265

249,95 kr.

I flere år har Tonny Munnecke fulgt facebookgrupper, hvor han udveksler minder og debatterer med andre, som også er vokset op i Sydhavnen. De fleste af historierne i Dreng af tid og sted 3 er skrevet på baggrund af opfordringer i de indlæg, han har skrevet på Facebook, og undertitlen En lykkelig barndom i Sydhavnen er valgt som et modtræk mod den almindelige opfattelse, at man blev negativt præget af en opvækst i Københavns Sydhavn. Mange tror, det at vokse op i et arbejderkvarter er lig med dårlige forhold, både materielle og sociale, men Tonny Munnecke deler slet ikke den antagelse. I stedet beretter han om en meget lykkelig barndom fyldt med tryghed i familien og i kvarteret, hvor man også lærte, hvordan man skulle opføre sig, når man bevægede sig uden for Sydhavnen – og hvordan folk fra andre dele af byen så på dem fra Sydhavnen. Dreng af tid og sted 3 er en uafhængig fortsættelse af Dreng af tid og sted 1 og 2.

Andre bøger fra

Tonny Munnecke

forside_Cykelloebet-og-andre-skroener-scaled

Cykelløbet og andre skrøner

Udgivelsesdato:

249,95 kr.

9788794183581

Alf

Udgivelsesdato:

199,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten