PR-pakker

Læs mere om vores PR-pakker

Et af de allervigtigste aspekter ved at udgive en bog er, at der er læsere, som bliver opmærksomme på, at den eksisterer! Derfor er dit PR-arbejde næsten lige så vigtigt som det at skrive selve bogen.

PR-pakke for skønlitteratur

Som skønlitterær forfatter, digter eller børnebogsforfatter er det ofte anmeldelser, du er er interesseret i, for det er den mest direkte måde at få bekræftelse af dit forfatterskab på. Derfor tilrettelægger vi PR-indsatsen for skønlitteratur og børnebøger med udgangspunkt i at få anmeldelser, især fra relevante bogbloggere, da de store dagblade meget sjældent anmelder ukendte forfattere fra mindre forlag og omtale på de lokale medier i det område du bor.

Pris inkl. moms: 7.995,-

De anmeldelser, du får, kan ikke kun bruges til din egen tilfredsstillelse, men kan med fordel benyttes i din markedsføring på sociale medier, som i øvrigt ofte er den vigtigste kanal til synlighed af en roman eller en børnebog.

PR-pakken for skønlitteratur inkluderer:

SoMe-hjælp

Til dig der har brug for assistance til at promovere din bog på de sociale medier.

Hjælp til markedsføring

Til dig der har brug for assistance til at få din bog helt ud til læseren

Vil du selv stå for at markedsføre din bog?

Det er du naturligvis velkommen til. Og som et stærkt redskab i dit eget PR-arbejde kan du købe Skriveforlagets eksklusive PR-guide for 199,-. PR-guiden er en 88-siders bog med masser af tips, råd og vejledning til PR i traditionelle medier, på sociale medier, boghandlerbesøg, foredrag og meget mere.

AdobeStock 319637724 (1)