Ghostwriting

Sidder du inde med en masse viden og information, som du ønsker at formidle i bogform? Eller har du blot en brandgod idé, som du gerne vil konvertere til en bog? Og er din udfordring, at du ikke selv kan skrive en linje – eller har du bare ikke tid til det? Så lad os hjælpe dig med ghostwriting.

Med en ghostwriter fra Skriveforlaget får du en professionel forfatter, der skriver din bog for dig. Når bogen udkommer, er det dog naturligvis dig, som står opført som forfatter. Faktisk bliver mange bøger skrevet via en ghostwriter, så der er ikke noget odiøst i, at det er en anden, som får dine ord og idéer ned på papir.

En ghostwriting inkluderer:

Priser

 • Ghostwriting
  93.750 kr
  / inkl. moms
  Lille pakke
 • Ghostwriting
  187.500 kr
  / inkl. moms
  Stor pakke

Send dit manuskript til gratis grundvurdering

Første skridt mod at udgive en bog på Skriveforlaget er, at få en grundvurdering af dit færdige manuskript. Vi laver en grundvurdering for at se, om dit manuskript har det potentiale og den kvalitet, der skal til for, at vi kan udgive den. Det er en god hjælp for os, hvis du sammen med dit manuskript også udfylder en synopsis og sender med. Du kan bruge en af nedenstående skabeloner.

Det er vigtigt, at dit manuskript er færdigt og så klar til udgivelse som muligt, da vi ikke laver grundvurderinger på manuskripter, der stadig er under udarbejdelse.

Indsend dit færdige manuskript i Word-format + en synopsis til info@skriveforlaget.dk

Når du har sendt dit manuskript og en synopsis til os, hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig for, hvilken udgivelsesmulighed, der er den rette for dig og din bog.

Husk at downloade en synopsisskabelon