Layout af din bog

Layout af din bog fra inderst til yderst

Du kan have skrevet en nok så god bog, men hvis den ikke har en fængende forside, en appetitvækkende bagsidetekst og en professionel opsætning af indholdet, kan du være ret sikker på, at dine potentielle læsere end ikke når at bladre op på side et. Vi klarer derfor layout af din bog fra inderst til yderst. Se detaljer og priser på listen herunder.

Priser - se priser inkl. moms herunder

OBS:
Forfatteren forventes at stå for udarbejdelse af indeks/register. Hvis du ønsker et interaktivt indeks, skal du oprette indeksord i Word. Konvertering af interaktivt register til opsætningsprogrammet afregnes til timepris. Billedredaktion afregnes til timepris. Dette vil blandt andet sige arbejde med at finde højopløseligt billedmateriale, som egner sig til professionelt tryk; at opsøge rettighedshavere og at forhandle pris og afklare betingelser for brug af billedmateriale.

Billedbehandling af færdige illustrationer: 65,- per illustration eksklusive moms. Illustrationsarbejde, herunder fremstilling af figurer, modeller og andet unikt materiale afregnes til timepris. Rentegning og andet arbejde med at ændre originalfiler afregnes til timepris. Grafisk design af forlagslogo, håndtegning af titeltypografi afregnes til timepris.

Gratis grundvurdering af dit manuskript

Send os dit manuskript sammen med en synopsisskabelon til , så hører du fra os inden for få dage. Du bliver inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om selvudgivelse er det rette for dig, eller om en af vores andre udgivelsesmuligheder passer dig bedre.

Hannah Olinger NXiIVnzBwZ8 Unsplash (1)

Send dit manuskript til gratis grundvurdering

Første skridt mod at udgive en bog på Skriveforlaget er, at få en grundvurdering af dit færdige manuskript. Vi laver en grundvurdering for at se, om dit manuskript har det potentiale og den kvalitet, der skal til for, at vi kan udgive den. Det er en god hjælp for os, hvis du sammen med dit manuskript også udfylder en synopsis og sender med. Du kan bruge en af nedenstående skabeloner.

Det er vigtigt, at dit manuskript er færdigt og så klar til udgivelse som muligt, da vi ikke laver grundvurderinger på manuskripter, der stadig er under udarbejdelse.

Indsend dit færdige manuskript i Word-format + en synopsis til info@skriveforlaget.dk

Når du har sendt dit manuskript og en synopsis til os, hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig for, hvilken udgivelsesmulighed, der er den rette for dig og din bog.

Husk at downloade en synopsisskabelon