Om os

Skriveforlaget blev stiftet i 2008, og blev i 2016 købt af forlaget Egolibris, der er et traditionelt forlag i Allerød.

Vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne medudgiverforlag.

Skriveforlaget Alleroedvej 30

Et revolutionerende nyt værktøj til redaktion af din bog

Alt det, din bog har brug for

Dit bogprojekt er vores vigtigste opgave. Uanset om du er i gang med at udvikle ideen til din bog, godt i gang med at skrive den eller du har sat det sidste punktum i manuskriptet, kan vi hjælpe dig videre.

Hos Skriveforlaget hjælper vi dig uanset om du vil skrive, udgive eller promovere din bog. 

AdobeStock 544585471 (1)

Mød os her

Christian Sand

Forlægger og grafisk designer

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Emil Sloth Andersen

Redaktør og PR-medarbejder

Med en baggrund som statskundskaber koblet med en god kommunikativ erfaring besidder Emil rollen som redaktør og PR-medarbejder for Skriveforlaget. Emil er begejstret for den litteratur, hvor lyrik, prosa og faglitteratur blandes mest muligt. Han har været ansat på forlaget siden 2023.

Signe Borup

Pr-medarbejder

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed af både forfattere og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Heidi Wendelboe

Koordinator og projektleder

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som projektleder. Derudover løser Heidi opgaver som både redaktør og SoMe-ansvarlig. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Emma Riise

Studentermedhjælper

Emma går på gymnasiet og har bioteknologi, fysik og matematik på højniveau. Hun har stor interesse inden for det meste litteratur, og ved siden at skolen rider hun dressur på konkurrenceplan. Hos Skriveforlaget og EgoLibris har hun været studentermedhjælper siden 2022 og hjælper til, hvor der er brug for det.

Eva Götzsche

Administrerende og kreativ direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Her finder du os

Skriveforlaget har kontor- og mødefaciliteter i Allerød, hvor vi har til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Når du ankommer, skal du gå ind ad den røde dør i enden af længen til højre. 

Kører du med offentlig transport kan du tage s-tog til Allerød og herfra er der blot 10 minutters gang til gården.

Har du ikke mulighed for at komme til Allerød, holder vi gerne møde online.