Skrivemakker

Har du kastet dig ud i et bogprojekt, hvor du er gået i stå? Eller har du en idé til en bog, men ved ikke, hvordan du skal gribe det an? Måske mangler du bare en at sparre med i din skriveproces? Uanset så kan en skrivemakker være løsningen.

Med Skriveforlagets skrivemakker får du et indledende møde, hvor vi sammen definerer dit projekt og dine behov og planlægger det videre forløb. Herefter kan du vælge mellem 5 (lille pakke) eller 15 (stor pakke) coachingtimer med en skrivemakker efter dit behov. En skrivemakker kan være en redaktør, en korrekturlæser eller en grafiker afhængigt af dit behov.

Din skrivemakker kan blandt andet hjælpe med:

Du får desuden:

Priser

 • Skrivemakker - lille pakke
  5.500 kr
  / inkl. moms
  5 timer
 • Skrivemakker - stor pakke
  16.000 kr
  / inkl. moms
  15 timer

Da vi er et medudgiverforlag, kan du naturligvis vælge at udgive din færdige bog via os. Vælger du en af vores udgivelsesmuligheder efter et skrivemakkerforløb, får du 10 procent rabat på grundpakken i den valgte udgivelsesform.

Mature bearded man holding and reading book. Sitting next to sunny window, smiling and wearing glasses, copy space

Send dit manuskript til gratis grundvurdering

Første skridt mod at udgive en bog på Skriveforlaget er, at få en grundvurdering af dit færdige manuskript. Vi laver en grundvurdering for at se, om dit manuskript har det potentiale og den kvalitet, der skal til for, at vi kan udgive den. Det er en god hjælp for os, hvis du sammen med dit manuskript også udfylder en synopsis og sender med. Du kan bruge en af nedenstående skabeloner.

Det er vigtigt, at dit manuskript er færdigt og så klar til udgivelse som muligt, da vi ikke laver grundvurderinger på manuskripter, der stadig er under udarbejdelse.

Indsend dit færdige manuskript i Word-format + en synopsis til info@skriveforlaget.dk

Når du har sendt dit manuskript og en synopsis til os, hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig for, hvilken udgivelsesmulighed, der er den rette for dig og din bog.

Husk at downloade en synopsisskabelon