Manden fra Ahhijawa

Anders Maegaard

Bogens hovedperson, Aias, født omkring 1.415 f.Kr., oplever som 10-årig at blive taget til fange af sørøvere og solgt som slave på Kreta. Gennem sin rejse kommer han til Egypten, Nubien og Syrien, hvor han redder en hittitisk prins og bliver en central figur i magtkampen, der fører ham tilbage til Grækenland og Egypten og ind i Den Trojanske Krig. Han bliver kansler for den hittitiske Storkonge og spiller en rolle i krigsførelsen mod trusler mod Hittitter-riget, særligt i bestræbelserne på at sikre kontrol over Syrien. Efter en tid med triumfer rammer ulykkerne: En hittitisk prins bliver ikke egyptisk farao, og en svigersøn af Storkongen mister sin position som lydkonge af erobringerne i Syrien. Dette fører til Storkongens død efter et slagtilfælde og giftmord. Aias falder i unåde, men genopretter delvist sin position under den nye Storkonge, indtil en uhyrlig forbrydelse begås i den kongelige familie, hvilket får Aias til at forstå, at hans tid er ved at rinde ud.

ISBN: 9788775741441

299,95 kr.

Aias falder i unåde, men genopretter delvist sin position under den nye Storkonge, indtil en uhyrlig forbrydelse begås i den kongelige familie, hvilket får Aias til at forstå, at hans tid er ved at rinde ud.

Udgivelsesdato:

20. August , 2024

Andre bøger fra

Anders Maegaard

forside-scaled

Skrøner fra Vestsjælland

Udgivelsesdato:

199,95 kr.

sneglekrigen-300dpi-rgb-scaled

Sneglekrigen

Udgivelsesdato:

299,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten