Kejserinde Dagmars flugt

Louise de Richelieu

Peter, Frida og Svend er landet i anden bane af 3D-spillet, Spillet om magten. De er i Skt. Petersborg i Rusland. Året er 1918. Det er vinter, der er hungersnød og borgerkrig.

ISBN: 9788775740413

199,95 kr.

Den anden sigtede og skød tre af mændene på pladsen. Blodet lavede et prikket mønster på sneen. Som i slowmotiondejsede mændene om i sneen. Det røde blodflød ud og farvede den rødprikkede sne lyserød. ”Smid dem i floden,” råbte manden, der havde skudt. De andre mænd på pladsen nikkede, mens de kiggede ned i jorden. En sveden lugt af krudt nåede Fridas næse. ”Han skød dem,” hviskede hun.
Peter, Frida og Svend er landet i anden bane af 3D-spillet, Spillet om magten. De er i Skt. Petersborg i Rusland. Året er 1918. Det er vinter, der er hungersnød og borgerkrig. Næsten alle kejserfamiliens medlemmer er døde, men den danskfødte kejserinde Dagmar er i live, og hende skal de have ud af landet. Tag med på endnu en spændende og hektisk rejse i Spillet om magten sammen med de tre søskende: Peter, Frida og Svend.
Kejserinde Dagmars flugt er andet bind i serien Spillet om magten.

Andre bøger fra

Louise de Richelieu

kong-knuds-bryllup-150dpi-rgb

Kong Knuds bryllup

Udgivelsesdato:

199,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten