Johanne og Pandekage-Amalie – Efterår

Heidi Lund Uhrskov

Sommeren går over i efterår og der er så meget sjov der også skal opleves på en ø om efteråret. Børnene har som sædvanlig travlt med alt det sjove der sker, at ferierne aldrig er lange nok.

ISBN: 9788794382625

199,95 kr.

Det er ved at være efterår på Endelave, men først skal børne­ne Johanne, Klara, Agnes, Lasse og Mette lige have det sidste af sommeren med. Johanne og Klaras far, der er sømand, er endelig kommet hjem til dem, og børnene forsøger at over­tale ham til at blive hjemme og ikke sejle ud igen. Mon Ama­lies pandekager kan komme dem til undsætning? Børnene sejler ud på fisketur i Hartvigs båd og opdager nogle smuglere, som de beslutter sig for at udspionere. Men hvad er det smuglerne gemmer på? Og hvem er den mand de snakker med? Sommeren går over i efterår og der er så meget sjov der også skal opleves på en ø om efteråret. Børnene har som sædvanlig travlt med alt det sjove der sker, at ferierne aldrig er lange nok. Så er det jo heldigt, at især Klara sørger for underholdning i hverdagen.

Andre bøger fra

Heidi Lund Uhrskov

9788794183970

Johanne og Pandekage Amalie – Sommer

Udgivelsesdato:

199,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten