Til guldbryllup med Europa

Johan Moesgaard Andersen

Den 2. oktober 1972 stemte vi danskere os ind det daværende EF. Det betyder, at Danmark i 2022 fejrer guldbryllup med EU. Det er værd at fejre. For ægteskabet mellem Danmark og Europa har været en succes.

ISBN: 9788794294904

249,95 kr.

Til et guldbryllup er det normalt sådan, at ”næste generation” står for en æresport eller en festtale. Til denne særlige lejlighed har vi fire i stedet valgt at skrive denne antologi. Her anviser vi fra hvert vores ståsted fire forskellige veje for Danmark i fremtidens Europa. Vi peger på udfordringer og løsninger, når det gælder kontinentets vigtigste og mest komplekse samfundsdagsordner som digitalisering, klima, arbejdspladser og skat. Hvis det gode ægteskab mellem Danmark og EU skal holde de næste 50 år, er der brug for gennemarbejdede og proteinrige indspark i debatten. Denne antologi er vores bidrag til at sende Danmark på ret kurs i fremtidens Europa.

Andre bøger fra

Johan Moesgaard Andersen

forsidestemmerfraproduktionsdanmark-636x10001-1

Stemmer fra Produktionsdanmark

Udgivelsesdato:

169,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten