NeuroSalg

Jesper Wagner

Alle beslutninger bliver truffet på baggrund af følelser. Nogle kan vi rationalisere os frem til, mens andre ligger dybt i vores underbevidsthed. Nu har forskere imidlertid fundet ud af at scanne hjernen, så det er muligt at se, hvad der egentlig sker, når vi star i en købssituation – og den viden er guld værd. Hjernen er derfor et salgsredskab, som alle sælgere bør kende.

ISBN: 9788799250554

249,00 kr.

Hvis du er sælger, har du sikkert ofte spurgt dig selv, hvad der gik galt, hvis et salg ikke lykkedes. Eller du har undret dig over, hvorfor dine kunder ikke altid træffer logiske beslutninger. I NeuroSalg finder du svarene. Samtidig gør bogens teknikker dig til en bedre sælger, som forstår at hjælpe dine kunder til at træffe bedre valg – dine valg. NeuroSalg er ikke manipulation, men derimod et fantastisk indblik i hjernens mekanismer. Du lærer at forstå dine kunders tankegang og benytte din viden, så du kan vende en afvisning til et salg. ”En uundværlig bog for alle os, der arbejder med salg og kommunikation. Jesper beskriver og løser mange af de udfordringer, du står over for, når din kunde skal hjælpes til at træffe den rigtig beslutning.” Christopher Walsh, project manager, Brandvenue

Andre bøger fra

Jesper Wagner

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten