Stemmer fra Produktionsdanmark

Johan Moesgaard Andersen

Det overordnede budskab i debatbogen Stemmer fra Produktionsdanmark er, at EU-debatten skal væk fra Bruxelles og ud til danskere af kød og blod. EU-chef i Dansk Metal, Johan Moesgaard Andersen taletid til nogle af de mennesker, der til daglig betjener produktionsapparatet på de danske industriarbejdspladser, som har stor gavn af EU-samarbejdet.

ISBN: 9788793958180

169,95 kr.

Tænk på de stærkeste menneskelige billeder, du har set i den danske EU-debat de seneste år … Hvilke står stærkest i din erindring? Der er en vis sandsynlighed for, at du tænker på de flygtningemasser, der vandrede op langs den danske E45-motorvej under flygtningekrisen i 2015. Det er også muligt, at du tænker på de filippinske chauffører i Padborg, der levede under kummerlige forhold. Hvis du derimod lige før tænkte på et menneske af kød og blod, som faktisk har gavn af EU-samarbejdet, så overrasker du mig lidt. Særligt, hvis du tænkte på én af industriens ansatte på arbejdspladserne ude i Produktionsdanmark. Vi er gået ind i et nyt årti, 2020’erne. Nu må det altså være tid til, at vi EU-tilhængere bringer EU-debatten hen, hvor den hører hjemme. Lidt væk fra maskineriet i Bruxelles og i stedet ud til maskinerne i Produktionsdanmark. Til rigtige mennesker. Det er formålet med denne debatbog. At tage første skridt til at binde EU-optimismen bedre sammen med virkeligheden og give mikrofonen til nogle af de stemmer ude i Produktionsdanmark, der har gavn af EU-samarbejdet og kan hjælpe debatten tilbage på sporet igen.

Andre bøger fra

Johan Moesgaard Andersen

Til-guldbryllup-med-Europa

Til guldbryllup med Europa

Udgivelsesdato:

249,95 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten