Hjemland

Tove Holmgård Sørensen

Hjemland er skrevet til den almindelige medborger, som gerne vil have større indblik i flygtninges liv og hverdag. Samtidig er håbet, at den kan anvendes af studerende og praktikere, som beskæftiger sig med den aktuelle integrationsindsats, så disse erfaringer kan hjælpe både det danske samfund og de nye flygtninge, som kommer til landet i dag.

 

ISBN: 9788793434806

199,95 kr.

Syv flygtninge fortæller i denne bog om deres oplevelser før, under og særligt efter den flugt, som for 30 år siden førte dem til Danmark. De deler deres tanker, udfordringer, sorger og glæder, og deres historier giver et levende indblik i nogle af de livshistorier, der gemmer sig bag mediernes overskrifter. “Vi taler utroligt meget om flygtninge. Det er desværre alt for sjældent, at vi får lov til at høre fra flygtningene selv. Det råder denne bog bod på. Det er deres erfaringer med at falde til i et nyt samfund, der bærer bogen. Og det kan vi alle sammen blive klogere af.” – Andreas Kamm, Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp

Andre bøger fra

Tove Holmgård Sørensen

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten