Empirisme. rejser og metageofysik

Torben Søgaard Jensen

Definitionen af min naturvidenskab er gjort ved gården Bøgely i Børkop Skov. Den blev opført i 1780 og kom i slægtens eje i 1912. Den blev langsomt helt nedslidt. Min farfar var den sidste, der kunne drive landbrug derpå.

ISBN: 9788775741038

299,95 kr.

Definitionen af min naturvidenskab er gjort ved gården Bøgely i Børkop Skov. Den blev opført i 1780 og kom i slægtens eje i 1912. Den blev langsomt helt nedslidt. Min farfar var den sidste, der kunne drive landbrug derpå. Sønnen, Kaj Jensen, havde opøvet en kunnen som kunstmaler og blev fuldtidsansat, da gårdens bygninger blev for gamle. Jeg voksede op i et kunstmalerhjem, og der undfangede jeg videnskab som kommende fra kunst. Abstrakt tænkning kaldtes det. Jeg blev cand.scient. ved at gøre den første mag. metatelluriske undersøgelse i Danmark og har flere geofysiske subspecialer. Jeg er nominalistisk – det vil sige ikkegeneraliserende – og kunne i 1985 fortsætte med metageofysik i den religiøse tradition i naturvidenskaben. Gården anvendtes som arbejdsplads.

Udgivelsesdato:

8. August , 2024

Andre bøger fra

Torben Søgaard Jensen

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten