fbpx

Om os

EgoLibris er et alsidigt forlagshus, hvor vi brænder for den gode litteratur. Vi favner bredere and andre forlag, så hvis du er skrivelysten, kan du læse mere om dine muligheder for udgivelse via links til vores imprints i menuen. Vi er hjemsted for forlaget EgoLibris (bred, kommerciel skønlitteratur), forlaget iNDBLiK (faglitteratur) og Skriveforlaget, der er et medudgiverforlag med plads til smallere og private udgivelser. Udover vores forskellige forlag har vi talentplatformen og forfatterfællesskabet Uniteandwrite.

Christian Sand

Forlægger og grafisk designer

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Emil Christensen

Redaktør

Emil er danskstuderende og har stor interesse for litteratur og sprog. Han er udgivet digter og har gået på flere forskellige skrive- og forfatterskoler. Han er primært ansvarlig for indledende vurdering af manuskripter og er vild med at læse næsten al slags litteratur.

Signe Borup

Pr-medarbejder

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Heidi Wendelboe

Koordinator og projektleder

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som projektleder. Derudover løser Heidi opgaver som både redaktør og SoMe-ansvarlig. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Emma Riise

Studentermedhjælper

Emma går på gymnasiet og har bioteknologi, fysik og matematik på højniveau. Hun har stor interesse inden for det meste litteratur, og ved siden at skolen rider hun dressur på konkurrenceplan. Hos Skriveforlaget og EgoLibris har hun været studentermedhjælper siden 2022 og hjælper til, hvor der er brug for det.

Eva Götzsche

Administrerende og kreativ direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Her finder du os

EgoLibris har kontor- og mødefaciliteter i Allerød. Sammen med Skriveforlaget og Uniteandwrite har vi til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Desuden har vi mødefaciliteter i Skanderborg, hvis du foretrækker at mødes med en forlægger i det jyske.