Om os

EgoLibris er et alsidigt forlagshus, hvor vi brænder for den gode litteratur. Vi favner bredere and andre forlag, så hvis du er skrivelysten, kan du læse mere om dine muligheder for udgivelse via links til vores imprints i menuen. Vi er hjemsted for forlaget EgoLibris (bred, kommerciel skønlitteratur), forlaget iNDBLiK (faglitteratur) og Skriveforlaget, der er et medudgiverforlag med plads til smallere og private udgivelser. Udover vores forskellige forlag har vi talentplatformen og forfatterfællesskabet Uniteandwrite.

Christian Sand

Forlægger og grafisk designer

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Louise Langhoff Koch

Forlægger og salgsansvarlig

Louise har arbejdet med salg, redaktion og udvikling på forlag i næsten 20 år. Hun ved alt om salgskanaler og interesserer sig for muligheder og udvikling − alt det der rører sig, og de bøger vi lige mangler. Og så elsker hun at få den helt rigtige bog ud over rampen. Oprindeligt er hun cand.mag. i litteraturvidenskab, men hun er også forfatter, bogudvikler, redaktør og oversætter.

Isabel Søndergaard

Forlægger og grafisk designer

Isabel er uddannet grafisk designer med over 15 års erfaring fra alle ender og kanter af den grafiske branche. Udover forkærligheden for visuel kommunikation er hun også stor fan af bogstaver, ord og de fortællinger de bliver til. Hun elsker både at læse bøgerne, men også at pakke ordene smukt ind. Udover grafiker kan hun også skrive børnebogsforfatter og -illustrator på CV’et. Isabel har været hos Skriveforlaget siden 2021.

Mikael Strøm Eriksen

Grafisk designer

Mikael grundlagde Skriveforlaget i 2008. Han er selv forfatter og har skrevet flere romaner. Siden 2005 har Mikael arbejdet som forlægger, manuskriptvejleder, redaktør, boggrafiker med mere. Han er i dag primært tilknyttet Skriveforlaget som grafisk designer.

Jan Bagge-Nielsen

Redaktør og korrekturlæser

Jan er en passioneret litteraturnørd, hvis hjerte banker for sprog og fortællinger. Han har slugt alt fra krimier til fantasy, siden han lærte at læse, og har i de seneste år brugt en stor del af sit liv og sin tid på at studere litteraturhistorie, -analyse og sprog. Jan har været en del af Skriveforlaget og forlaget EgoLibris siden 2017, og han har bred erfaring med forskellige genrer inden for faglitteratur og skønlitteratur både fra sin tid på studiet og professionelt. Jan er også daglig leder af forfatterfællesskabet Uniteandwrite.

Emil Christensen

Redaktør

Emil er danskstuderende og har stor interesse for litteratur og sprog. Han er udgivet digter og har gået på flere forskellige skrive- og forfatterskoler. Han er primært ansvarlig for indledende vurdering af manuskripter og er vild med at læse næsten al slags litteratur.

Signe Borup

Pr-medarbejder

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Camilla Legaard Jacobsen

Pr-medarbejder

Camilla er uddannet Cand.mag. i engelsk og har en stor passion for litteratur og sprog − dansk såvel som engelsk. Hun brænder for formidlingen af det skrevne ord og bruger sin viden til at håndtere pr og markedsføring af bøger og forfattere for EgoLibris og Skriveforlaget.

Heidi Olesen

Koordinator og projektleder

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som projektleder. Derudover løser Heidi opgaver som både redaktør og SoMe-ansvarlig. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Helle Nielsen

Koordinator og projektleder

Helle har mange års erfaring fra forlagsbranchen, og hun startede sin forlagskarriere på et tegneserieforlag i Bagsværd. Siden har hun holdt sig til forlagsbranchen, hvor hun har varetaget en lang række funktioner inden for salg, markedsføring, produktion og redaktion.

Helle har været en del af Skriveforlaget og EgoLibris siden 2021, hvor hun arbejder med koordinering og projektstyring.

Silja Kiel Røed

Webredaktør og korrekturlæser

Silja er en detaljenørd med teknisk flair og interesse for det skrevne sprog. Hun er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og er vild med at jonglere med ordene, så de tager sig bedst ud på web. Udover at tage sig af hjemmesiden løser Silja opgaver inden for online markedsføring, SoMe og korrektur. Hun har været tilknyttet Skriveforlaget og EgoLibris siden 2020.

Eva Götzsche

Direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Her finder du os

EgoLibris har kontor- og mødefaciliteter i Allerød. Sammen med Skriveforlaget og Uniteandwrite har vi til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Desuden har vi mødefaciliteter i Skanderborg, hvis du foretrækker at mødes med en forlægger i det jyske.