Lydbøger

Lydbøger er et hastigt voksende medie. I 2020 steg omsætningen af lydbøger i Danmark med omkring 58 procent, og alle regner med, at lydbøger snart overhaler e-bøger som det mest populære digitale bogmedie. Desuden viser en undersøgelse fra Megafon i 2021, at det nu er 34 procent af danskerne, der foretrækker lydbogen frem for den fysiske bog.

Lydbogspakke

Vi tilbyder, at du også kan få din bog udgivet som lydbog. Det gælder alle genrer, da både skønlitteratur, biografier, digte og fagbøger egner sig som lydbog. Ved fagbøger kan der dog være udfordringer omkring illustrationer i den trykte bog, da disse jo ikke kan indlæses. Det findes der løsninger på, som vi drøfter med dig, når vi indgår en aftale.

Der er to måder at få din bog indlæst på. Enten kan du vælge en professionel indlæser (vi sender gerne stemmeprøver), eller du kan selv indlæse din lydbog. Hvis du selv har mod på det – og i øvrigt har en stemme, der egner sig til lydbog – kan du gennem vores samarbejdspartner leje indlæsningsudstyr, som du får sendt hjem til dig selv. Lejen inkluderer efterfølgende teknisk klargørelse af lydfilerne.

Når lydbogsfilen er klar, tilbyder vi naturligvis udgivelse på lige vilkår med udgivelsen af en e-bog i den udgivelsesform, du har valgt gennem Skriveforlaget.

Yj Lee XFcoLGuhdGs Unsplash

Pris

Prisen for at få indlæst en lydbog varierer i forhold til indlæser, bogens længde, lixtal og andre faktorer. Nedenstående er derfor kun et priseksempel, som kan give dig en indikation af prisen. Du kan få et konkret tilbud på indlæsning af netop din bog, hvis du kontakter os.

Priseksempel:
Roman på cirka 250 sider. Ingen særlige hensyn i form af noter eller fagtermer. Pris for indlæsning af professionel indlæser samt teknisk klargørelse til udgivelse: 11.250 kr. inkl. moms.

Martin Adams OZCl4XcpRw Unsplash

Gratis grundvurdering af dit manuskript

Send os dit manuskript sammen med en synopsisskabelon til , så hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om en medudgivelse på Skriveforlaget eller en af vores andre udgivelsesmuligheder er det rette for dig og din bog.

Kimberly Farmer LUaaKCUANVI Unsplash

Send dit manuskript til gratis grundvurdering

Første skridt mod at udgive en bog på Skriveforlaget er, at få en grundvurdering af dit færdige manuskript. Vi laver en grundvurdering for at se, om dit manuskript har det potentiale og den kvalitet, der skal til for, at vi kan udgive den. Det er en god hjælp for os, hvis du sammen med dit manuskript også udfylder en synopsis og sender med. Du kan bruge en af nedenstående skabeloner.

Det er vigtigt, at dit manuskript er færdigt og så klar til udgivelse som muligt, da vi ikke laver grundvurderinger på manuskripter, der stadig er under udarbejdelse.

Indsend dit færdige manuskript i Word-format + en synopsis til info@skriveforlaget.dk

Når du har sendt dit manuskript og en synopsis til os, hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig for, hvilken udgivelsesmulighed, der er den rette for dig og din bog.

Husk at downloade en synopsisskabelon