Vaccinationsskaden – som vi sejrede over

Lone Lützen

Vaccinationsproblematikken er stadig aktuel. Denne bog giver med den naturmedicinske faglighed en mere nuanceret viden til at træffe beslutningen om vaccination på.

SKU: 9788775740529

249,95 kr.

Er det rigtigt for mig at lade mit barn følge det anbefalede børnevaccinationsprogram, som er frivilligt?
Det var en problematik, jeg som mor måtte træffe et valg omkring. Var valget forkert, da min søn blev syg dagen efter en DiTePol vaccine? Undskyld, jeg lod dig vaccinere, min søn.
Vaccinationsproblematikken er stadig aktuel. Denne bog giver med den naturmedicinske faglighed en mere nuanceret viden til at træffe beslutningen om vaccination på.
Bogen belyser gennem teori og praktisk erfaring, at vacciner kan forårsage bivirkninger, være medvirkende til udviklingen af kroniske sygdomme og diagnoser som autisme og ADHD.
Bogen har en beskrivelse af behandlingsformen CEASE Therapy, der er udviklet specielt til udrensning for bivirkninger efter vacciner. Der beskrives måder at styrke børnenes indre livskræfter på og lade dem følge deres indre kreative vej.
”Lone showed the video of what homeopathy and especially the CEASE Therapy did for her ADHD son, sort of a miracle. If we were only allowed to help all those suffering children, desperate parents and teachers out there!” Anne Vervarcke

Andre bøger fra

Lone Lützen

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten