Stærkere samvær med højtlæsning

Lillan Majse Sussi Albeck

Hvad skal der til for at forbedre samværet mellem et menneske med demens og den pårørende?

Mange har svært ved at finde noget at være sammen om, når demensen forstyrrer. Højtlæsning er en let tilgængelig måde at skabe et mere berigende samvær for begge parter. Sanser og erindringer bliver stimuleret hos mennesket med demens, og den pårørende oplever, at det er lettere at finde en vej til at kommunikere. Det fremmer relationen mellem de to, og derved øges både trivsel og tryghed hos begge.

Stærkere samvær med højtlæsning er 74 tekster, der er udvalgt, så de dels har forskellige sværheds­grader, dels følger livets og årets gang. Teksterne er korte og illustreret med billeder, og det er muligt at indsætte egne tekster og billeder i bogen og dermed skabe en personlig livshistorie.

Bogen bygger på forfatternes personlige erfaringer og faglige viden.

SKU: 9788775741182

199,95 kr.

STÆRKERE SAMVÆR MED HØJTLÆSNING giver med tekster og billeder inspiration til samværet mellem mennesker med demens og deres pårørende. I bogens efterord beskrives betydningen af højtlæsning og litteratur for fastholdelse af kognitive evner. For hver solgt bog doneres 10 kroner til Alzheimerforeningen.

Bemærk at bogen først udkommer og sendes

6. June , 2024

Andre bøger fra

Lillan Majse Sussi Albeck

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten