Hjernevask

Lise Varnum

‘Hjernevask’ er en historie om at blive spærret inde i sit eget hjem og om at blive hjernevasket – men også om at kæmpe sig tilbage og finde modet til at bryde ud.

SKU: 9788794382373

199,95 kr.

Hvad skal man stille op, når man egenhændigt har ødelagt sit liv så meget, at der ikke længere er noget at leve for? Når man står tilbage uden familie, uden venner, uden relationer og uden kærlighed? Når man ikke længere har nogen at tale med? Når man er fuldstændig kærlighedsløs og fanget i sit eget fængsel? En forkert beslutning startede den dominoeffekt af dårlige beslutninger og katastrofer, som jeg gennem mange år skulle gennemleve. Jeg valgte den forkerte mand. Jeg valgte en farlig mand og en syg mand. En mand, der ville tage mit liv. Det blev begyndelsen på enden på en bare nogenlunde normal tilværelse – og på det liv, jeg kendte. Hjernevask handler om at blive indespærret i sit eget hjem, indespærret i sin egen hjerne og komme så langt ud, at der ikke er nogen vej tilbage. Den handler om at blive hjernevasket både af andre og af sig selv. Men den handler også om at kæmpe sig vej tilbage til livet stærkere, bedre og mere hel end nogensinde før.

Andre bøger fra

Lise Varnum

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten