Fra mølle til moderne teknologivirksomhed

Skriveforlaget

FRA MØLLE TIL MODERNE TEKNOLOGIVIRKSOMHED undersøger udviklingen i Svendborgs virksomheder siden år 1800.

SKU: 9788775740239

299,95 kr.

Gennem tiden har Svendborg dannet hjemsted for utallige førende virksomheder inden for landets grænser og internationalt set.
FRA MØLLE TIL MODERNE TEKNOLOGIVIRKSOMHED undersøger udviklingen i Svendborgs virksomheder siden år 1800. Undersøgelsen har fokus på initiativtagerne og på de idéer og patenter, som har resulteret i et bredt udbud af arbejdspladser. Denne udvikling sættes i relation til forskellige energiformers indførelse i Danmark. Der er fokuseret på udsving i antal arbejdspladser og på ”holdbarheden” af andelsvirksomheder sammenholdtmed holdbarheden af virksomheder i privatregi.
Forfatteren er født i Odense i december 1944. Han er uddannet speciallæge i øre-næse-halssygdomme og har virket i sundhedssektoren i 45 år som forsker, overlæge og praktiserende speciallæge. En stor del af sin barndom har han tilbragt hos sine bedsteforældre i Svendborg, hvor hans morfar drev glødepærefabrik. Sammen med forfatterens store historiske interesse har disse oplevelser dannet baggrund for hans undersøgelse af Svendborgs spændende erhvervsliv. Bogener blandt andet blevet til med stor hjælp fra Svendborg Museum.

Andre bøger fra

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten