Der kan ske så meget undervejs

Skriveforlaget

I kortromanen Der kan ske så meget undervejs tages læseren på en rejse fra Middelfart til Assens, og i de seks noveller tager Poul Poulsen Krogsgaard udgangspunkt i det københavnske byliv. Fælles for kortroman og noveller er udforskningen af danskerne og det danske samfund.

SKU: 9788794183802

199,95 kr.

Der kan ske så meget undervejs, som er en kortroman og seks noveller, er Poul Poulsen Krogsgaards debut som forfatter. Der kan ske så meget undervejs er titlen på bogens kortroman, og her møder vi Almar og hans kone, som bor i Midtjylland i et ægteskab, der knirker. Almar bliver smidt ud hjemmefra og tager på en dannelsesrejse på Fyn i håbet om at finde kærligheden. Undervejs møder Almar mennesker fra forskellige lag af samfundet, som alle har en historie at fortælle. Bogen er ikke kun en skildring af en fysisk rejse, men snarere en dannelsesrejse ind i menneskeligheden, hvor vi alle er skvad­der­­hoveder for hinanden.  

Andre bøger fra

Ingen bøger fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en bog eller en forfatter, eller til bestilling eller forsendelse af en bog, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til alle genrer

Leder du noget specifikt, filtrer efter genrer her

Se alle vores bøger

Lad dig inspirere blandt vores mere end 300 bøger.

Vores lyd- og 
E-bøger

De bedste lyd- og E-bøger til når du f.eks. er på farten