Drømmer du om
at få udgivet din bog?

EgoLibris er et nyt forlag, der giver dig sparring under skriveprocessen, hjælp til at komme i mål og støtte til at udgive din bog
  • Et åbent community

    Forfattere hjælper forfattere med at skrive.
  • Feedback fra ligesindede

    Få hjælp og feedback imens du skriver.
  • Støtte til at få din bog publiceret

    Får din e-bog succes, udgiver vi den på tryk.

Få sparring fra andre

"Hænger plottet sammen?", "Er dialogen levende nok?" En forfatters bekymringer er mange. Derfor er EgoLibris bygget som et forlag - og fællesskab, hvor forfattere, som dig selv, står klar til at sparre, hjælpe og rådgive igennem hele processen.

Stil et spørgsmål til dit bogprojekt og få værdifuld feedback og diskussoner fra ligesindede.

Vi kalder det et community-baseret forlag, for hos EgoLibris tror vi nemlig på, at vi sammen står stærkere end alene.

Udgiv din bog

Når dit bogprojekt er klar til udgivelse, tilbyder vi først at udgive den som e-bog hos EgoLibris og distribuere den til alle online boghandlere. Er den populær og opnår gode anmeldelser i EgoLibris-communitiet, tilbyder vi også at udgive den på tryk.

Det giver flere forfattere chance og er en demokratisering af forlagsudgivelser, som ellers er for en meget lille og lukket cirkel. Samtidig giver det et godt afsæt for salget, da bogen, igennem EgoLibris, opnår et stort kendskab, professionel markedsføring og krediteres med et forlagsstempel.

Det har været meget tilfredsstillende at udkomme på EgoLibris. Noget jeg har været rigtig glad for er, at jeg altid har kunnet få fat i nogen. Når jeg havde nogle spørgsmål, har både Eva og min redaktør Amdi været hurtige til at svare. Det skinner igennem, at der sidder nogen på den anden side af skærmen, som faktisk er interesserede i hvert enkelt bogprojekt. Interesserede i arbejdet og i at gøre noget for bøgerne og os forfattere. Der var også rigtig kort responstid på, om det var noget, de ville udgive eller ej. Der hører jeg jo historier om, hvordan man venter i månedsvis andre steder.

Karina Laurberg Bidstrup med bogen "Homo Bestia"

Forlag og community

EgoLibris er et nyt og anderledes forlag, der bygger på community-tankegangen.

Anderledes fordi vi vender udgivelsesprocessen på hovedet. For at give flere forfattere chancen, udgiver vi først din bog som e bog – derefter er det dine anmeldelser og salgstal, der afgør om vi udgiver din bog for dig på tryk.

Community fordi vi inviterer både forfattere og læsere til at byde ind med input til hinandens værker, så de enkelte kunstnere kan få den bedste mulige afsæt for at få romanen udgivet.