Drømmer du om
at få udgivet din bog?

UNITE & WRITE er Danmarks nye community for alle med kærlighed til det skrevne ord

Vi launcher 2017
  • Få dine manuskripter vurderet af andre forfattere, prøvelæsere og redaktører

  • Servicebørs med masser af skrivetips

  • Bliv spottet af et forlag allerede i skrivefasen

Vær med fra start

Du kan allerede nu være en del af UNITE & WRITE. Meld dig ind i dag og deltag i vores store spørgeundersøgelse, der er med til at skabe rammerne for lige præcis det community, du har brug for. Og det gælder uanset, om du er er forfatter, læser eller redaktør.

Det tager cirka fem minutter at svare på spørgsmålene. Dine svar indgår i udviklingen af UNITE & WRITE. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, så duløbende kan følge med i, hvornår vi er klar til den store åbningsdag.

Når du klikker "Bliv medlem", vil du i løbet af få minutter modtage et link til spørgeundersøgelsen i din e-mail.

X-Factor for forfatter

Bliv udvalgt til udgivelse. Her hos Unite & Write har du chancen for at få dit manuskript vurderet af vores redaktører. Dine medforfattere skal bare elske, det du skriver. Hvis de er vilde med din skrivestil, din plotopbygning, din næse for dramaturgiske spidsfindigheder, ja, din idé, simpelthen, så kan de stemme dit manuskript igennem til en omfattende redaktionel vurdering, hvor vi måske ender med at tilbyde dig udgivelse her hos os. Hver måned udvælges derfor de 5 manuskripter, der har fået de bedste vurderinger. Vi vil finde den næste forfatter med x-faktor, og måske er det dig.

Få dine manuskripter vurderet af andre forfattere, prøvelæsere og redaktører

Det er ensomt at skrive, og du er konstant i tvivl om, hvorvidt det er godt eller helt i skoven, det du skriver; det er, som om der er urimeligt kort mellem de to, og hvordan ved du lige, om du er ved at skrive dig selv det ene eller andet sted hen?

Få feedback. Det er det bedste råd. Og feedback kan du få her hos Unite & Write. Her kan du søge efter betalæsere blandt dine forfatterkolleger, så du kan få en fornemmelse af, hvor du er på vej hen, eller hvad der skal til for at komme på rette spor, hvis der er problemer med manuskriptet. Du kan også tilkøbe redaktionsydelser direkte hos os. Så giver vi dig omfattende feedback på dit manuskript: hvad der er godt, og hvad du skal arbejde videre med, og hvordan. Den sidste tilføjelse er vigtig. Når du har fået vores feedback, skal du vide, hvordan du kommer videre. Det er vores løfte til dig.

Servicebørs med masser af skrivetips

Bliv din egen freelancer. Hos Unite & Write kan du tjene penge på dine skrivetalenter. Måske har en af dine forfatterkolleger brug for hjælp med redigeringen. Eller måske har han brug for at få sit manuskript korrekturlæst. Fastsæt din pris, og tilbyd din hjælp.

Du kan selvfølgelig også selv købe redaktionelle ydelser hos dine medforfattere, og du kan vurdere deres indsats, alt efter hvor glad du var for ydelsen. Du bliver selvfølgelig også selv vurderet, så du kan udmærke dig og blive betalt mere, når du arbejder

Bliv spottet af et forlag allerede i skrivefasen

Vores redaktører kigger med, når du opretter dit bogprojekt. Vi følger løbende med i, hvor du er i din proces, og om der er ved at udvikle sig noget interessant. Vi kan derfor vælge at udtage dit manuskript til en omfattende redaktionel vurdering, der, måske, i sidste ende kan munde ud i en udgivelse her hos os. Vi er nemlig altid på udkig efter nye talenter, så vi vil meget gerne pleje talentmassen her hos Unite & Write, og det mener vi, vi bedst gør ved at lade jer komme til orde, gennem dét I er her for: jeres bogprojekt og jeres lyst til at tage næste skridt i forfatterkarrieren.