Nyhed til forfattere:
Gør dig klar til lancering af den banebrydende online redaktør Edison

Edison læser og analyserer dit manuskript på få minutter og giver dig input til, hvad du kan gøre, for at forbedre dit manuskript.

Edison er klar til at læse dit manuskript inden længe, og som introduktionstilbud får du en gratis analyse af din bogs: læsbarhed, tempus, tempo og hovedemner, samt mulighed for opgradering til en fuld rapport til bare 99,-

Læsbarhed

Læsbarhed er en analyse af den sproglige kompleksitet i din bog. Analysen giver indblik i antal komplekse ord, lix-tal, sætningslængde mm. og du kan bruge den til at redigere dit manuskript og tilpasse det til dine læseres forudsætninger og det som passer bedst til din genre. 

Tempus

Tempus er en analyse af din brug af nutid og datid. Rapporten viser, om du har været konsekvent i din brug af fortælletid – og hvor der er eventuelle inkonsekvenser. Mange forfattere har udfordringer med at bevare overblikket over brugen af nutid og datid, og analysen viser, hvor du evt. får blandet tiderne sammen.

Tempo

I temporapporten får du en analyse af tempoet og vekselvirkningen mellem hurtige og langsomme afsnit i din bog. Det giver dig mulighed for at vurdere, om tempoet passer til dine læsere og til den historie, du gerne vil fortælle.

Hovedemner

Hovedemner er en analyse af, hvilke, der fylder mest i din bog. Analysen giver dig mulighed for at tilpasse emnerne, så de rigtige emner få den plads i historien, som du har ønsket det. Hertil kan du bruge emnerne til at finde de rette tema-koder, når bogen skal oprettes i salgssystemerne.

Se Edisons analyse af Sorte øjne

Jeanette Sigsgaard var helt ny forfatter, da hun udgav Sorte øjne, som både er blevet en anmeldersucces og en af de mest læste krimier på Mofibo.

Se Edisons analyse, hvor Sorte øjne bliver sammenlignet med verdens bedste krimier og læs Edisons anbefalinger til forbedringer på områder som tempo, ordklasser, læsbarhed og meget, meget mere.

Analysen viser hvordan Sorte øjne udmærker sig på 17 litterære hovedområder:

Show-tell-balance, dialog, tempo, arketype, stemning, læsbarhed, tempus, sceneanalyse, karakteranalyse, ordklasser, perspektiv, klicheer, målgruppe, arketype, genre, lignende bøger og global score.

Se Edisons analyse af Sorte øjne her. 

Mød Edison – din digitale redaktør

Enhver forfatter drømmer om at kunne skrive, så læserne kan mærke jorden brænde under sig, så de græder, når karaktererne er ulykkelige, og så hjertet banker, når historien nærmer sig klimaks.

Edison kan gøre den drøm til virkelighed. Som din digitale redaktør hjælper Edison dig med at forfine dit sprog og skærpe din historie, så den er klar til at fange både forlagene og læsernes interesse.

Edison tilbyder dybdegående analyse og feedback på dit manuskript – fra plot til perspektiv – uden at ændre dit originale indhold. Din historie forbliver din – blot endnu mere levende, velskrevet og klar til udgivelse.

Det siger vores forfattere om Edison

Frits Thomsen

Forfatter

"At få Edison til at redigere min bog er som at gå fra at vaske op i hånden til at bruge en opvaskemaskine!"

Morten Scholer

Forfatter

"Spændende, fornøjeligt og nyttigt. Edison gav imponerende fine og nyttige kommentarer."

Lianne Ervolder

Forfatter

"Hjælpsomt i forhold til at se steder, hvor der skal ændres og strammes op."

Erwin Van den Eede

Forfatter

"Edison kan blive et revolutionerende værktøj til at vejlede forfatteren i skriveprocessen og føre til et forbedret ’produkt’."

Torben Christiansen Mærsk

Forfatter

"Edison giver virkelig stof til eftertanke og ikke mindst overvejelser, som jeg stadig arbejder på."

Stadig nysgerrig?

Kontakt os

Har du spørgsmål til Edison, eller mangler du blot information?

Prøv en redaktion af dit bogmanuskript

Edison går live om ganske kort tid. Som introduktionstilbud får du en analyse af disse fire litterære fokusområder: Læsbarhed, tempo, tempus og hovedemner og mulighed for at opgradere til en fuld rapport og hele sprogskolen efterfølgende for bare kr. 99,-

Effektiv og overkommelig redigering

Med Edison får du adgang til en bogredaktion, som også de store forlag tilbyder. Blot hurtigere og til en brøkdel af prisen. Køb et abonnement på redaktion af dit bogmanuskript.

Bliv betatester

Bliv betatester og få adgang til Edison før officiel lancering!

Bag om Edison

Edison analyserer dit bogmanuskript og giver dig input til, hvor og hvordan dit manuskript kan forbedres. Edison laver analysen, og du laver forbedringerne. Edison ændrer ikke så meget som et komma i dit manuskript eller bruger det til andet end den redaktøranalyse, som du alene får adgang til. Manuskriptet er og forbliver dit, og det er kun dig, der laver ændringer i teksten.

De litterære områder Edison analyserer dit manuskript på, er udvalgt af redaktører og litterater, som har årevis erfaring med at læse og redigere bøger, og teknologien er udviklet i samarbejde med forskere fra danske universiteter.

Få adgang til Edison

Få besked når Edison lanceres!

Skriv til os på: edison@skriveforlaget.dk

Du er også velkommen til at skrive til os for mere  information.

Edison har læst flere bøger end de fleste

Bag Edison ligger en enorm og intens forskning i litteraturteori og forståelse af bestsellerens DNA. Edison sammenligner din bog med de mest elskede og læste bøger i verden, og finder og analysere de kvalitetsmarkører, som du med fordel kan arbejde med i dit redaktion af dit manuskript. 

Gør dig klar til at prøve Edison

Få Edisons feedback på dit manuskript og test dit manuskript igen.

GRATIS

For en begrænset periode tilbyder vi adgang til fire af Edisons analyser samt mulighed for at opgradere til et fuldt abonnement og adgang til Skriveskolen for bare 99,- kr.

Egolibris Basis

599DKK
per manuskript.

Vælg Edison Single, hvis du er erfaren skribent og blot behøver et ekstra sæt øjne på dit manus inden det er klart til indsendelse / udgivels

Gratis oprettelse af bruger
Se gratis prøverapport
Adgang til relaterede artikler i Skriveskole
En Edison-analyse

Egolibris Premium

129DKK
/md.

Vælg Edison Premium, hvis du har gang i mange manuskripter eller skriver professionelt

Gratis oprettelse af bruger
Se gratis prøverapport
Fuld adgang til Skriveskole
To Edison analyser pr måned
6 måneders bindings periode

Egolibris Enterprise

a

Har du brug for noget større end premium?

Få adgang til Edison som en af de første ved officiel lancering

Skriv til os på: edison@skriveforlaget.dk 

Et abonnement på Edison giver også adgang til Edisons Skriveskole, hvor du kan dykke ned i et hav af artikler, webinarer, skriveøvelser, skabeloner og meget mere designet til at styrke dit forfatterskab.

Betatest

Vi arbejder lige nu med de allersidste betatests af Edison.

Skriv til os på: edison@skriveforlaget.dk og få adgang til Edison, i det øjeblik han er online.